Καλώς Ορίσατε στα WinnErS

- Τι είναι τα WinnErS;

- Ένα όνειρο τρελό… Αυτό ήταν πριν από είκοσι σχεδόν χρόνια η απόφαση μας να δημιουργήσουμε ένα ΣΧΟΛΕΙΟ για μικρά και ΓΙΑ μεγάλα παιδιά με φρέσκιες, δημιουργικές ιδέες, που σέβεται τις μαθησιακές ανάγκες και στηρίζει ΟΛΕΣ τις ομάδες των σπουδαστών μας, που διδάσκει ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣκαι την επικοινωνία.
Τα WinnErS είναι τώρα ένα μεγάλο σχολείο Ξένων Γλωσσών στο Χαιδάρι. Το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα που απολαμβάνουν οι μαθητές μας!

- Τι το διαφορετικό κάνει το παιδί μου στα WinnErS;

- Στα WinnErS το ταξίδι της μάθησης έχει πολλές και όμορφες στάσεις. Οι μαθητές μας διδάσκονται με τρόπους που ταιριάζουν στη δική τους προσωπικότητα και ενεργοποιούν τη δυναμική του κάθε παιδιού. Διαδραστικοί πίνακες κάνουν το μάθημα παιχνίδι και θεατρικές παραστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές όλων των επιπέδων να μιλάνε με θάρρος τη νέα τους γλώσσα. Με επικοινωνία μέσω internet με μαθητές από άλλες χώρες εξασκούμαστε και κάνουμε καινούριους φίλους. Με ταξίδια στο εξωτερικό μαθαίνουμε τον κόσμο.
Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουμε στα WinnErSγια να δουν, να ακούσουν και να νιώσουν οι μαθητές μας την μάθηση σαν παιχνίδι.

- Είμαι ενήλικας και θέλω να μάθω να επικοινωνώ. Τι υπάρχει για εμένα;

- Για εσάς τους ενήλικες έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα: Το adults@winnersσας βοηθά να αποκτήσετε άνεση στην επικοινωνία, να βελτιώσετε την προφορά σας και να εξασκηθείτε στην γλώσσα όπου και όποτε θέλετε. Και όλα αυτά με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων καθηγητών και σε κόστος που ούτε φαντάζεστε!

- Αποδείξτε μας αυτά που λέτε!

- Οι εκατοντάδες επιτυχημένοι μαθητές μας όλα αυτά τα χρόνια μιλούν με αποδείξεις. Δείτε τους επιτυχόντες μας στην σελίδα μας www.winners.edu.gr και τι είπαν οι μαθητές μας για εμάς στο facebook http://www.facebook.com/WinnErSedu .

ImageChef Word Mosaic - ImageChef.com